Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Voorjaars- / krokusarrangement (april t/m mei)

« Terug naar arrangementen-overzicht

Voorjaars- / krokusarrangement (april t/m mei)

3 dgn. half pension (2 nachten)€135,00 p.p.
4 dgn. half pension (3 nachten)€185,00 p.p.
5 dgn. half pension (4 nachten)€210,00 p.p.
6 dgn. half pension (5 nachten)€245,00 p.p.

U bent van harte welkom in een bedrijf dat in 2008 is gerenoveerd, en inmiddels ook is voorzien van een prachtig overdekt en verwarmd terras.

`s Morgens kunt u uitzien naar een rijkelijk gevuld ontbijtbuffet, en het diner bestaat uit een zeer verzorgd en smakelijk 4-gangen menu.

Wat betreft de omgeving, mooier kunt u zich nauwelijks voorstellen, 4000 hectare groot natuurgebied, met 1000 hectare heide, waar u naar hartelust kunt wandelen en fietsen, en dat alles op wandelafstand. Waar u inmiddels ook gebruik van kunt maken is de knooppuntenkaart, om nog mooiere routes te ontdekken.

Na het fietsen of wandelen kunt u rustig even bijkomen op ons nieuwe terras, of gewoon op uw eigen balkon of terras, dat gedeeltelijk aan de tuinkant is gelegen (10 kamers). Voor de avond hebben wij een gezellige lounche ter beschikking, waar u uw boek kunt lezen, of waar u een kaartje kunt leggen.

Fietsen kunt u bij de plaatselijke fietsenzaak huren. Uw eigen fietsen kunt u in de schuur stallen, waar ook de gelegenheid is om accu’s op te laden.

Wij hopen u binnenkort van harte welkom te mogen heten.

met vriendelijkle groet.

Rita en Andre Tijs

« Terug naar arrangementen-overzicht