Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.83.81.52 op.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Tineke/Paul Verhoef uit Rotterdam schreef op 10 september 2017 om 17:20:
Met vrienden een korte week gelogeerd. Mooi hotel met veel ruimte. Mooie en smaakvol ingericht. Voldoende parkeerruimte en goede ruimte voor de fietsen. Kamers: goed. Diner: uitstekend. Ontbijt; simpel, maar niets mis mee. Gastheer en gastvrouw: voortreffelijk. Personeel: 10 met een griffel. De humor in Salland is ook bijzonder, dat is voor Rotterdammers even wennen.
Rita Van Driessche uit Zele schreef op 22 juni 2017 om 10:56:
Wat een leuke sportieve uitstekende vakantie gehad in de Haarlerberg! 476 km gefietst op 6 dagen, heerlijk weer gehad elke dag tussen 23 en 25° In het hotel alles naar wens bedankt voor alles en tot ziens! De familie Westbroek - Van Driessche uit België
Dirk Drolenga uit Roden (Dr.) schreef op 8 mei 2017 om 20:13:
Fijn fietsen in de heuvels, bossen en velden van Salland. Goedkoop onderkomen met lekker, gezond en overvloedig eten. Goed slapen in een rustig hotel met leuke gasten en tot slot zeer vriendelijke eigenaren en dito bediening die altijd voor je klaar staan. Ik, fanatiek recreant-fietser, heb het afgelopen week allemaal weer mogen ervaren in 'De Haarlerberg'. Daarom kom ik volgend jaar zeker weer: het vijfde jaar achtereen! Vr.gr. Dirk Drolenga.
Monique en Jan Nijhof uit Wijhe schreef op 5 mei 2017 om 19:59:
Wij hebben vanavond met vrienden bij jullie het aspergemenu gegeten. Het was heerlijk en goed verzorgd. We geven een 9. Komen zeker nog eens terug.
Paula en Nico Steenbrink uit Utrecht schreef op 31 december 2016 om 15:37:
Al vele jaren met de Kerstmis neergestreken in jullie hotel. Samen met vele vrienden Ger,Jannie,Leen,Ida en nog een Jannie en Truus en Willem hebben wij zeer leuke dagen, met goed van eten en drinken en gezelligheid brengen wij de dagen door. Ook mert de bediening hebben wij altijd een goede relatie.Jammer dat Kim vertrekt, maar wij hopen haar komend jaar weer terug te zien met Kerstmis.Het was weer geweldig van eten en drinken.
Henk van Rhee uit Slagharen schreef op 8 december 2016 om 11:11:
hebben gisteravond ( 4 personen) gedineerd, wisten niet wat we moesten verwachten en waren aangenaam verrast. geweldige ambiance, keurig verzorgt en erg uitnodigend. werden voor ons aperitief ontvangen in het "café" waar we ook onze keus konden maken. Er waren soorten van aanbiedingen waar we zonder problemen keuzes uit konden maken. Hebben daarna heerlijk gegeten en waarbij aan tafel gaan al rekening was gehouden dat een van ons een rolstoeler was, er hoefde niet meer geschoven te worden met stoelen, zeer attent. het eten was geweldig, de bediening charmant en zeer vriendelijk, kortom een geweldig gezellige avond gehad die meer dan ondersteunt werd door personeel en ambiance van De Haarlerberg. Dank daarvoor
Karin Zandbergen uit Weert schreef op 5 december 2016 om 17:30:
Afgelopen weekend met 14 personen in t restaurant gegeten ivm een familieweekend. Het was uitstekend! Vlot en correct werden de heerlijkste gerechten op tafel gezet. We hadden een prima plek, de ambiance was heel sfeervol. Bedankt voor de goede zorg en fijne avond!
Willem van der Valk uit Ain't Annaland. (dorp) schreef op 23 oktober 2016 om 19:47:
18 oktober 2016 een nachtje gelogeerd om de.65e verjaardag van mijn zus te vieren. Prima hotel schoon en netjes. Het allerbeste is het diner buitengewoon ,heel veel schaaltjes met diverse groenten en vruchtjes. Het jubileum diner is een aanrader. Wij moment zeker een keer terug.
Van Driessche Rita uit Zele schreef op 23 september 2016 om 21:46:
In augustus waren wij te gast in De Haarlerberg en we hebben genoten van onze sportieve super leuke vakantie! Heel lekker gegeten, vriendelijk warm onthaal, nette kamer.Wij komen zeker nog terug naar het mooie Haarle met zijn rijke natuur! Dank u Rita en Andre en alle personeelsleden.
Van Driessche Rita uit Zele schreef op 6 september 2016 om 17:11:
We waren alweer 1week te gast in hotel De Haarlerberg, het was een prachtige sportieve vakantie! Alles tip top in orde, nette kamer, heel lekker eten en een vriendelijk onthaal en bediening. Dagelijks vele kilometers gefietst in het prachtig Overijssel.Met dank aan Rita en Andre en personeel! De familie Westbroek-Van Driessche uit Zele
Carien vd Haterd uit Geffen schreef op 23 augustus 2016 om 22:43:
Geweldig goed hotel kamers netjes schoon, fijne bedden en douche 5 dgs arrangement met 4 gangen diner en niet zomaar eten maar echt het neusje van de zalm verrassend zoveel creativiteit en heerlijkheid wij gaan zeker nog eens terug
J.Maatman uit Olst schreef op 21 augustus 2016 om 15:50:
We kwamen na een mooie rit door de landerijen met onze oldtimer langs uw restaurant. Wat hebben we er heerlijk gegeten en wat een fijne zorgzame bediening! We waren verbaasd over alle schaaltjes bij het eten met heerlijke groenten en ander lekkers, tegenwoordig maakt nu juist dit het verschil ! Aangenaam verrast en daarom zijn we aan het eind van de vakantie nog een keer bij jullie uit eten gegaan en weer was het heerlijk. Daarom hebben we nu ons familie etentje geboekt op 9 september a.s. Ongetwijfeld wordt dat een heerlijke avond. Alvast bedankt! Hartelijke geroet Joke Proper.
A .VAN STIPHOUT uit NUENEN schreef op 20 augustus 2016 om 16:15:
Wij hebben samen met fam.siebe 5 dagen mogen genieten van de mooie omgeving en veel gefietst, De eigenaars waren vriendelijk en het personeel was top Het eten was top ,hebben heerlijk genoten komen nog eens terug Ga zo door .
Cees van Gorp uit Tilburg schreef op 9 juli 2016 om 16:47:
Wij hebben met z'n vieren gebruik gemaakt van het Jubileum Arrangement. Het was in één woord FANTASTISCH. Goede bedden, fantastisch ontbijt en een heerlijk viergangen diner. (de vierde gang was geen koffie zoals zo vaak elders) Wat Anita brengt met haar meiden is werkelijk van een hoog niveau. Ook André met zijn keukenteam leverde grote prestaties. Het is werkelijk een aanrader om nog eens terug te komen om weer te genieten van dit team professionals.
Leen en Jozien van der Have uit ARKEL schreef op 4 juli 2016 om 11:20:
Met vrienden genoten van het jubileumarrangement. Hier weet men nog wat klantvriendelijk betekent. Chapeau!
Theo Vissers uit Boskoop schreef op 10 juni 2016 om 12:11:
Helaas vanwege medische problemen dit seizoen niet in staat om de vakantie bij jullie door te brengen. Hopelijk volgend jaar beter !!! Groeten, Riet en Theo Vissers.
Stefan Paalman uit Deventer schreef op 15 november 2015 om 13:28:
Belofte maakt schuld Lang, erg lang beloofd en dit afgelopen zaterdag maar eens ingelost: met Anita uit eten bij het restaurant van mijn beste maat en lokale kok Rob Marissink. Van straatverlicht Deventer over donkere, smalle weggetjes, tussen weilanden en boerderijen, volgden wij trouw de aanwijzingen van ons oplichtend Tomtommetje. Enigszins twijfelend of we naar het juiste adres werden genavigeerd, lichtte Haarle op aan de donkere najaarshorizon van 14 november 2015. En met het binnenrijden van de bebouwde kom waren we zeker, met hotel restaurant de Haarlerberg ruim binnen vizier. Rob heeft immer grootse verhalen over zijn werk, en deed ons enthousiasme en nieuwsgierigheid met de minuut groeien. Na een vriendelijke ontvangst in de hal, mochten we plaats nemen voor een drankje. Eerste indruk: veelbelovend!! Prachtig pand en vriendelijk personeel. Nadat we een keuze gemaakt hadden uit een bijzonder en gevarieerd aanbod, werden we naar het restaurant begeleid. Werkelijk prachtig plekkie bij het raam toegewezen gekregen. Tijdens het eten kwamen tot de conclusie dat onze maat Rob geen woord teveel had gezegd over zijn werkplek. Voor een betaalbare prijs hebben we fantastische bediening, verdomd lekker eten en heerlijk avondje uit genoten. Wij gaan zeker terug komen. Bijzonder vriendelijke groeten, en nagenietend op onze zondagmiddagbank, Stefan & Anita
Sylvia van der Heide uit Raalte schreef op 29 september 2015 om 16:19:
Als ondernemingsraad van de RIBW Groep Overijjsel hebben we afgelopen dagen onze cursus gevolgd met als locatie dit hotel. Het vergaderarrangement was prima. Goed verzorgd, goede faciliteiten en prima sfeer. Dank hiervoor!
Fam. Vissers uit Boskoop schreef op 19 september 2015 om 16:41:
Voor de eerste keer in hotel/restaurant "de Haarlerberg" en bij leven en welzijn beslist niet de laatste keer. Het hotel/res- taurant wordt zeer vakkundig geleid door de Fam. Tijs en medewerkers/sters. Het diner is rijkelijk, prima verzorgd en van meer dan goede kwaliteit evenals het ontbijt. Mijn vrouw en ik geven het geheel een dikke 9 (negen). Ook een plus- punt om te vermelden zijn de inloopdouches, wat een comfort. vriendelijke groeten en tot volgend jaar, Riet en Theo Vissers, Boskoop
Van Driessche Rita uit Zele schreef op 14 september 2015 om 18:15:
In augustus een super leuke sportieve en aangename vakantie gehad in de Haarlerberg! Alles naar wens zoals altijd en leuke vriendelijke meisjes voor de bediening! Dank u wel Rita en Andre! Jean en Rita Westbroek-Van Driessche uit Zele