Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.242.236.164 op.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Henk&Jolanda schreef op 6 september 2011 om 20:40:
Tijdens onze fietstocht met onze lieve vrienden Fons en sandra kwamen we op de kwaliteit van jullie keuken dus hebben we afgesproken omlekker te komen eten wij (de heren )gingen op aanraden van fons voor de heerlijke biefstuk en de dames voor de sliptong Na de pragtige praktijk les van rita hoe je deze vis goed kan fileren hebben we heerlijk gegeten en daarna nog heerlijk nagezeten jullie maken door de gezelligheid een heerlijk thuis komen gevoel dit zal voor ons zeker niet de laatste keer geweest zijn en willen jullie hier nogmaals voor bedanken andre en rita wij hopen tot snel en het was echt verukkelijk Groetjes Henk & Jolanda
Fam. van Dommelen schreef op 21 augustus 2011 om 12:04:
Mijn vrouw en ik hadden een arrangement geboekt van 15 tot 19 augustus 2011. Wij zijn zeer tevreden over ons verblijf in dit hotel. Mooie kamer, leuke en aardige bediening, en het eten was heerlijk. Fijne bijkomstigheid, een stalling voor de fietsen en een eigen parkeergelegenheid voor de auto. Wij komen hier zeker terug. Familie van Dommelen, Haastrecht.
arjan schreef op 5 augustus 2011 om 18:08:
Vijf dagen verbleven wij, Ik en mijn moeder, in dit zeer goed verzorgde hotel, heb heel veel hotels voor mijn werk mogen bezoeken, in binnen, en buitenland en waren altijd wel een goed thuis te noemen, maar dit hotel had een uniek concept voor mij, hier ben je echt thuis!! Gezellige huiselijke sfeer, heel erg goed!! Dit was echt vakantie. Enkele zeer bekwame mensen in de keuken. De bediening is 100% top te noemen. Alles precies op elkaar afgestemd. 50, 70 of misschien wel 100 gasten maakt niet uit. Diners zeer verrassend en gevarieerd. Met mijn moeder leuke dagen gehad. Als ik cijfers uit mag delen krijgt keuken i.s.m. bediening een 10!!! En leuke meiden! in de bediening!! Ik kom hier zeker nog eens terug!!!
Bep en Gerard Glissenaar schreef op 22 juli 2011 om 21:08:
Ondanks de weersvoorspellingen die niet veel goeds ons zouden brengen. Zijn we toch afgereisd naar "De Haarlerberg".Het weer viel mee,geen spat tijdens onze mooie Knooppunten-fietstochten. Voor ons hier de 2e keer. Met ,n 4 daags/arrangement,mooie kamer, een goed ontbijt, avonds een heerlijk diner. Daarna wandelingetje door het gemoedelijke Sallandse dorp. Wij hebben weer genoten. Met Vrgt; Bep en Gerard Glissenaar, Woerden.
Roos en Frans Looijkens schreef op 24 juni 2011 om 15:58:
Een mid-weekje te gast geweest in dit hotel. Uitstekende verzorging, schone kamers. Elke dag een uitstekend ontbijtbuffet en een subliem 4-gangendiner waren inbegrepen bij het arrangement. Directie en personeel weten hoe ze het de gasten naar hun zin kunnen maken. Kortom een plaats om zeker nog eens terug te komen.
Jean en Rita Westbroek schreef op 1 juni 2011 om 14:57:
We hebben lange en prachtige fietstochten gemaakt tijdens ons 7daags verblijf in de Haarlerberg bij Rita en Andr? en het was alweer dik in orde,lekker gegeten een dikke kus voor de kok,de kamer elke dag netjes,vriendelijke bediening aan de tafel;kortom een fantastische vakantie gehad.Prachtige renovatie van de badkamers beneden en het aanzicht op de parking is modern met een nieuwe fietsenstalling.Rita en Andr? mogen fier zijn op hun hotel! We komen zeker nog terug! Jean en Rita Westbroek-Van Driessche uit Zele (Belgie)
Irene schreef op 21 maart 2011 om 15:51:
Ria vierde hier vorige week haar 65ste verjaardag. Wij waren 2 van de 80 genodigden. We hebben genoten. De bediening was geweldig. Het buffet voortreffelijk. Voor-, hoofd- en ijsbuffet alles super heerlijk en ook een feest voor het oog. We bleven slapen in een goede hotelkamer met douche en in de ochtend een prima ontbijtbuffet. We komen graag in juni weer.
ger schreef op 17 maart 2011 om 22:59:
Het begint er super uit te zien in hotel Haarlerberg, de kamers aan de voorkant zijn voorzien van nieuwe vloerbedekking en leuke gordijntjes rond de bedden. Aan de achterkant zijn de badkamers vernieuwd in de gangen ziet het er weer beeldschoon uit en het mooiste is het verblijf is niet duurder geworden en het eten is nog steeds FANTASTISCH !!!
Paula en Nico Steenbrink schreef op 27 december 2010 om 14:19:
De kerstdagen 2010 wederom in hotel de Haarlerberg doorgebracht.De vele nieuwe bezoekers waren in hun beste stemming en genoten van de sfeer.Er werd veel gelachen en genoten van het eten en de goede verzorging.
annelore vrieswijk schreef op 13 december 2010 om 19:33:
ik weet niet wat ik ervan moet verwachten. ik ga er vrijdag heen dan heb ik een jubileum van mijn opa en oma! ik denk dat het leuk word! dus ik zie wel gr.annelore
Jean&Rita Westbroek schreef op 24 oktober 2010 om 12:06:
Ja onze 9 daagse vakantie in hotel De Haarlerberg bij Rita en Andr? was weer een schot in de roos! Heerlijk gefietst 80km per dag, zeer lekker gegeten, felicitaties voor de koks, vriendelijke bediening door het zaalpersnoneel, de kamers elke dag in orde dank u wel aan de kamermeisjes, het was subliem en we staan weer in de startblokken voor onze volgende vakantie in het voorjaar 2011! Tot dan! Jean en Rita Westbroek-Van Driessche.
Ton van Wijk schreef op 23 september 2010 om 14:34:
Afgelopen vrijdag (17 september 2010) samen met mijn vriendin en 2 goede vrienden weer heerlijk gegeten. Elke keer is er weer sprake van een smaak sensatie. Hoe de koks het telkens presteren om iets overheerlijks te bereiden is mij een raadsel. Niets dan lof! En dat laatste geldt zeker voor de bediening.
Wijma schreef op 10 september 2010 om 16:21:
Een echte aanrader, na een goed en stevig ontbijt ideale omgeving om te fietsen Elke avond weer een heerlijk diner en altijd een vriendelijk woord voor de gasten. Hotel ligt mooi in het dorp voor een avondwandeling.
Bram Schroduer schreef op 10 juli 2010 om 23:18:
Andre en Rita. Namens Bram en Lida wil ik jullie bedanken voor de prachtige vacantie die we bij jullie genoten hebben.Heerlijk eten,bediening was ook klasse.Bedankt. Wij weten in ieder geval waar we weer heen gaan. grt Bram en Lida.
Bram schroduer schreef op 10 juli 2010 om 23:01:
we zijn nu 3 keer bij jullie te gast geweest maar elke keer is weer een verrassing. maar de laatste keer was formidabel.het kon ook niet mooier het wk voetbal en prachtig weer wat wil je nu nog meer.maar buiten dit, het eten was prima de bediening was perfect en niets was te veel,wij hebben vreselijk genoten en dat betekend dat we met de kerst zeer zeker weer aanwezig zullen zijn.Mensen ga zo door,wij komen buiten de kerst om zeker in het volgende jaar zeker terug.nogmaals klasse. Bram en Lida
Nic Herzig & Annie Herzig schreef op 8 juli 2010 om 18:22:
Hallo Andr? en Rita, We hebben 4 schitterende dagen bij jullie doorgebracht, en zijn optimaal verwend geworden vooral met eten, vriendelijke bediening en een prachtig hotel. Komen zeker weer terug vanuit Limburg
Westbroek-Van Driessche schreef op 2 juli 2010 om 18:29:
Aan Andr? en Rita, We zijn met een zeer goed gevoel huiswaarts gekeerd na 1 week vakantie in jullie hotel, vele kilometers gefietst,lekker eten en drinken en ook het weer was aangenaam! Dank u wel voor het aangename verblijf in jullie mooie Haarle. Proficiat voor de Nederlanders met 2-1 gewonnen en nu hup naar de halve finale we zullen zeker duimen! Groetjes uit Zele Jean en Rita Westbroek-Van Driesshe
Van der Zwan schreef op 30 mei 2010 om 21:45:
We hebben het Pinksterweekend doorgebracht in dit hotel. Vriendelijke bediening, heerlijk eten en 'n geweldige omgeving om te fietsen. Het weer zat ons ook reuze mee. Het was 'n grandioos weekend, we komen zeker nog eens terug.
Van Campenhout Yolanda schreef op 16 mei 2010 om 19:41:
De sfeer, de vriendelijkheid van het personeel, het lekkere eten, en de mooie ongeving heeft ons een fantastisch weekend bezorgd, wij komen zeker terug. Een dikke proficiat voor de uitbaters. Groetjes vanuit Belgie
Henk&Jolanda schreef op 13 mei 2010 om 16:48:
Voor een Feestje van mijn vriend Fons afgereisd naar het mooie Haarle om een geweldig feest te gaan vieren en te blijven slapen in het hotel vroegen we om nog wat te kunnen eten de keuken was eigenlijk dicht maar er werd voor ons priv? een heerlijke maaltijd gemaakt echt waar zelden zo lekker gegeten na het geweldige feest met zeer goede bediening nog heerlijk en zeer gezellig nagezeten echt een super dag en s,morgens nog een heerlijk ontbijt Andre en Rita Hartelijk dank en we komen zeker nog een keer bij jullie eten/slapen Groeten Henk&Jolanda