Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 54.242.236.164 op.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
koos Fillekes schreef op 25 april 2010 om 12:46:
Vol verwachting rijdend door het platteland van het Overijselse richting Haarle. Dan ineens sta je voor een leuk hotel.Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen en genieten van de koffie.Een heel fijn team zorgt er voor dat het je aan niets ontbreekt. De inrichting is sfeervol en ademt rust uit en dat vinden wij fijn.Ook de slaapkamer is oke en de bedden prima.Tot slot en heel belangrijk de keuken is geweldig hier maakt men de heerlijkste gerechten. Kortom hier kom je graag terug. Veel succes Rita en Andre Tijs Groetjes Dora en Koos Fillekes. Oud-Beijerland.
caroline schaad schreef op 29 maart 2010 om 13:24:
Het was een geweldig weekend en ik ben zeker van plan om een keer terug te komen. Het eten is heerlijk en goed verzorgd. Bedankt voor alles
s.kern-herder schreef op 28 maart 2010 om 09:35:
wij willen u complimenteren met het bijzonder goede diner van gisteravond. De sfeer, de bediening....alles tot volle tevredenheid en genoegen. En alles even lekker. Het gezellige hoekje vooraf om even een borreltje te dinken.... U heeft het ons heel erg naar de zin gemaakt.Hopelijk tot spoedig ziens. Hartelijk dank.
van Heteren schreef op 2 augustus 2009 om 14:20:
Hallo. Wij zijn in week 31 vijf dagen in dit Hotel/Restauant geweest. De aankomst werd geviert met een lekkere kop koffie of kopje thee. De kamers waren schoon en netjes ingericht. Het Restaurant was prima verzorgt en ziet er mooi uit. Ook het eten was goed en zeer verzorgt vier sterren(elke dag weer wat anders). De bediening krijgt van mijn vijf sterren echt heel goed. Iets minder vonden wij de vliegen die er waren maar ja dat is het jaargetijde (misschien een vliegenvanger (blauwlichtbak) ophangen). Verder kamer 7 had niet altijd warm water en dat is best onprettig als je gaat douche. Ga zo door met deze zaak en het komt goed. Rita nogmaals alvast gefeliciteerd straks met Sara
albert&annelies willems schreef op 25 juni 2009 om 19:54:
Voor de tweede keer zijn wij bij jullie te gast geweest en hebben we weer genoten van het heerlijke 4 gangen menu uit de kunst,het ontbijt buffet was ook uitgebreid en goed verzorgd. Wij genoten van de mooie omgeving ende heerlijke fietsroute,s. ANDRE EN RITA HET IS HEERLIJK OM BIJ JULLIE TE GAST TE ZIJN. Groeten van albert&annelies willems uit Middelburg.
Fam.P.Haksteen schreef op 17 juni 2009 om 18:58:
Voor her eerst waren wij in de Haarlerberg. Het is ons zeer goed bevallen. Uitstekende sfeer in een mooie ambiance. Het personeel is heel vriendelijk. De kamer en het eten waren heel goed. Het enige nadeel dat wij kunnen verzinnen is dat we 2 kg en 1 kg waren bijgekomen. Kost weer veel moeite die er vanaf te krijgen. Wij komen zeker terug. Ook voor de mooie omgeving. Met vriendelijke groeten : Fam P. Haksteen
wilma en theo emons rob en jo hesen schreef op 3 mei 2009 om 19:35:
We gingen voor het eerst naar dit Hotel.Vriendelijke ontvangst , met een lekker kopje koffie.heerlijke maaltijden waar we van hebben genoten, ook het ontbijt was uitstekend. Dit is een aanrader. De omgeving is prachtig je kunt er mooie fietsroute's maken of wandelen. groetjes theo ,rob, jo en wilma
Karin Bon-Potharst schreef op 20 april 2009 om 19:35:
Voor de tweede keer met "de hele familie" bij jullie het trouwfeest van mijn ouders gevierd en super genoten. Helaas gaanmijn ouders dit niet meer organiseren, maar hebben mijn kinderen bedacht om het misschien wat eerder dan over vijf jaar te doen zodat opa en oma toch weer mee kunnen, want het eten en de hele omgeving en sfeer vonden ze uit de kunst. En dan te bedenken dat er een die heel erg genoten heeft (ook van de 2 uur durende wandeling de volgende ochtend) in de Leidsestraat in Amsterdam woont. Dus als ze het weer gaan organiseren denken we zeer zeker aan jullie. Met heel veel dankbare groetjes Karin Bon.
Jan van den Berg schreef op 1 maart 2009 om 21:22:
Heerlijk genoten van het maand menu. Dit is nu eens echt waar voor je geld krijgen. Een leuk aangekleed restaurant en een heel vriendelijke bediening die het overheerlijke eten in het juiste tempo opdiende. We hebben niets kunnen ondekken waar we iets op zouden kunnen aanmerken. De moeite waard om naar Haarle te rijden.
M van den Ouden schreef op 7 november 2008 om 16:47:
Ons verblijf in uw hotel van 3l okt.t/m 2 november 2008 was ons geweldig bevallen.Zowel de ontvangst,de bediening, de vriendelijkheid,de logeerkamer en niet te vergeten de behulpzaamheid door de heer des huizes gegeven. Het ontbijt en het diner was boven onze verwachting. Met andere woorden, het is voor herhaling vatbaar. Het was een geweldig verblijf.
Henk en Gepke schreef op 23 oktober 2008 om 21:46:
We zijn voor het eerst in dit hotel geweest. Het ontvangst was uitstekend,zeer vriendelijk personeel. We komen er zeker terug.
Harry en Gerda Groesser. schreef op 15 oktober 2008 om 19:49:
Voor de eerste keer waren we in jullie hotel samen met opa en oma en voor een nachtje ook de kinderen. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en de goede verzorging. Zeker de moeite waard om het nog eens over te doen en ook om jullie aan te bevelen bij anderen.
J.M.Ossewaarde schreef op 22 september 2008 om 09:45:
Wij waren voor de eerste keer in de Haarlerberg na het lezen van een advertentie in de N.C.R.V. gids. Wij hebben vijf fijne dagen gehad. Prima kamer en prima ontbijt en diner. Voor de bediening ook alle lof.Wij hopen volgend jaar zeker terug te komen. Fam.Ossewaarde Zevenbergen
Jean en Rita Westbroek Van Driessche schreef op 8 juli 2008 om 19:17:
Het was weer zoals de vorige keren dik in orde. 10 dagen verblijf ogen lang maar in jullie hotel gaat dat zeer snel voorbij. Tot volgende keer.
Sjaan en Kees van Iersel schreef op 29 april 2008 om 17:16:
Wij waren voor de eerste keer in Hotel De Haarlerberg van 21 t/m 24 april 2008 op advies van een goede relatie. Wij hebben niets dan lof voor de eigenaren en hun medewerkers(sters) Alles was keurig verzorgd van het ontbijt tot en met het diner. Ook de kamers natuurlijk. Wij zijn er niet voor de laatste keer geweest.
janny schreef op 20 april 2008 om 10:59:
we komen regelmatig in hotel haarlerberg, dus dat het ons goed bevalt hoeven we niet te vertellen. Maarrrr naast alle goede dingen toch 3 opmerkingen: de korenwijn graag ALTIJD uit de vriezer wanneer leert de hotelmanager eindelijk klaverjassen wanneer kan ik met mijn laptop op het internet de garoeten en tot de pinksteren janny en ger
Annie en Eelke Bosma uit Grou schreef op 22 oktober 2007 om 20:01:
Wij zijn nu net weer thuis: vrijdagmiddag 19107 om 14.30 uur en willen het volgende direct aan u laten weten:Dinsdag 161007 gearriveerd. Zeer vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Wij voelden ons direct op ons gemak. Prettige sfeer in het hotel; voldoende comfortabele kamer. Prima gedineerd --> alle lof aan de kok(s) en de bediening. Het ontbijt zag er dito uit en dit was ook zo!We hebben fijn kunnen fietsen in jullie prachtige omgeving; vooral de knooppunten zijn de moeite waard. Al met al: vier dagen waar we, mede dankzij uw accommodatie en vriendelijke "behandeling" met genoegen op terugzien.Annie en Eelke Bosma uit Grou
Fam. Schmidt/van Doorn schreef op 22 oktober 2007 om 07:43:
Wij hebben het met elkaar prima naar ons zin gehad. Met name de gemoedelijke sfeer en het lekkere eten hebben ons verrast. Wij zullen jullie hotel zeker aanraden bij familie en vrienden etc. Bedankt voor het fijne weekend.
Marien en Jacoline Vreugdenhil schreef op 25 juli 2007 om 22:32:
Wij hebben net 5 dagen genoten van jullie fantastische hotel. Een hartelijke ontvangst, met direct een kopje koffie of thee en een map waaruit je allerlei leuke dagtochten kunt kiezen. Iedere avond waren we weer verrast over het heerlijke diner dat ons werd voorgezet. Wij hebben ervan genoten. (Doen nu ons best om de aangekomen pondjes weer kwijt te raken). Ook de kamers zien er prima verzorgd uit. Alle lof voor de fam. Tijs en hun personeel. Wij komen zeker nog eens bij jullie terug. Hartelijk dank voor de goede verzorging en tot ziens.
van der steen schreef op 18 juni 2007 om 13:15:
Wij zijn zojuist teruggekomen van een week-end in dit aangename hotel. Het eten was erg goed en ook erg veel. De bediening en de eigenaren waren erg attent en zeer vriendelijk. In de omgeving kun je genoeg fietsen en ook zijn er leuke wandelroutes. Kortom een aanrader! Groetjes Ad en Dinie van der Steen