Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Accommodatie

Door de ligging is ons hotel een uitstekend vertrekpunt om te wandelen en te fietsen, en ‘s winter te langlaufen.
De rustige omgeving en de verzorgde accommodatie maken het tot een comfortabel hotel, en is daardoor uitermate geschikt voor een prettig verblijf.

 

 

 

 

 Na een stevige fietstocht of wandeling, op een van onze mooie fietsroutes of wandelroutes van Overijssel, kunt u op ons ruime terras heerlijk bijkomen en genieten van een aperitief in afwachting van een van onze fameuze 4-gangen menu’s, waarmee wij in de wijde omgeving van Salland bekendheid genieten.

Klik hier om ons gastenboek te bekijken.

 

 

 

 

 

*** Hotel ***

 

vijverterras2

 

 

 Ons hotel beschikt over 17 modern ingerichte kamers. Vijf kamers hebben een balkon en vijf kamers bevinden zich op de begane grond en hebben een terras. De kamers zijn voorzien van alle comfort: douche, toilet, t.v. en telefoon.

 

 

Naast gewone logies bieden wij verschillende arrangementen.
Vraag naar onze informatiefolders, telefonisch of via e-mail.

 

 

 

 

*** Restaurant ***

 

 

 

 Ons restaurant heeft een uitstekende keuken en onze koks kunnen rekening houden met persoonlijke voorkeuren of diëten. De culinaire hoogstandjes, de gezelligheid, de warme en persoonlijke sfeer zorgen er dan ook voor dat we veel gasten regelmatig terugzien voor een bezoek.
De gerechten worden dan ook met verse ingrediënten bereid. Bovendien kunnen onze koks met alle mogelijke diëten rekening houden. En het zal u niet verwonderen dat het rundvlees van het Franse vleesras ‘De Limousine’ is.
Kortom: kwaliteit, gastvrijheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Klik hier om onze specialiteitenkaarten te bekijken.