Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Hotel Restaurant "De Haarlerberg"

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we uw ipadres 44.201.95.84 op.
Uw bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
128 berichten.
wilma en theo emons rob en jo hesen schreef op 3 mei 2009 om 19:35:
We gingen voor het eerst naar dit Hotel.Vriendelijke ontvangst , met een lekker kopje koffie.heerlijke maaltijden waar we van hebben genoten, ook het ontbijt was uitstekend. Dit is een aanrader. De omgeving is prachtig je kunt er mooie fietsroute's maken of wandelen. groetjes theo ,rob, jo en wilma
Karin Bon-Potharst schreef op 20 april 2009 om 19:35:
Voor de tweede keer met "de hele familie" bij jullie het trouwfeest van mijn ouders gevierd en super genoten. Helaas gaanmijn ouders dit niet meer organiseren, maar hebben mijn kinderen bedacht om het misschien wat eerder dan over vijf jaar te doen zodat opa en oma toch weer mee kunnen, want het eten en de hele omgeving en sfeer vonden ze uit de kunst. En dan te bedenken dat er een die heel erg genoten heeft (ook van de 2 uur durende wandeling de volgende ochtend) in de Leidsestraat in Amsterdam woont. Dus als ze het weer gaan organiseren denken we zeer zeker aan jullie. Met heel veel dankbare groetjes Karin Bon.
Jan van den Berg schreef op 1 maart 2009 om 21:22:
Heerlijk genoten van het maand menu. Dit is nu eens echt waar voor je geld krijgen. Een leuk aangekleed restaurant en een heel vriendelijke bediening die het overheerlijke eten in het juiste tempo opdiende. We hebben niets kunnen ondekken waar we iets op zouden kunnen aanmerken. De moeite waard om naar Haarle te rijden.
M van den Ouden schreef op 7 november 2008 om 16:47:
Ons verblijf in uw hotel van 3l okt.t/m 2 november 2008 was ons geweldig bevallen.Zowel de ontvangst,de bediening, de vriendelijkheid,de logeerkamer en niet te vergeten de behulpzaamheid door de heer des huizes gegeven. Het ontbijt en het diner was boven onze verwachting. Met andere woorden, het is voor herhaling vatbaar. Het was een geweldig verblijf.
Henk en Gepke schreef op 23 oktober 2008 om 21:46:
We zijn voor het eerst in dit hotel geweest. Het ontvangst was uitstekend,zeer vriendelijk personeel. We komen er zeker terug.
Harry en Gerda Groesser. schreef op 15 oktober 2008 om 19:49:
Voor de eerste keer waren we in jullie hotel samen met opa en oma en voor een nachtje ook de kinderen. We hebben genoten van jullie gastvrijheid en de goede verzorging. Zeker de moeite waard om het nog eens over te doen en ook om jullie aan te bevelen bij anderen.
J.M.Ossewaarde schreef op 22 september 2008 om 09:45:
Wij waren voor de eerste keer in de Haarlerberg na het lezen van een advertentie in de N.C.R.V. gids. Wij hebben vijf fijne dagen gehad. Prima kamer en prima ontbijt en diner. Voor de bediening ook alle lof.Wij hopen volgend jaar zeker terug te komen. Fam.Ossewaarde Zevenbergen
Jean en Rita Westbroek Van Driessche schreef op 8 juli 2008 om 19:17:
Het was weer zoals de vorige keren dik in orde. 10 dagen verblijf ogen lang maar in jullie hotel gaat dat zeer snel voorbij. Tot volgende keer.
Sjaan en Kees van Iersel schreef op 29 april 2008 om 17:16:
Wij waren voor de eerste keer in Hotel De Haarlerberg van 21 t/m 24 april 2008 op advies van een goede relatie. Wij hebben niets dan lof voor de eigenaren en hun medewerkers(sters) Alles was keurig verzorgd van het ontbijt tot en met het diner. Ook de kamers natuurlijk. Wij zijn er niet voor de laatste keer geweest.
janny schreef op 20 april 2008 om 10:59:
we komen regelmatig in hotel haarlerberg, dus dat het ons goed bevalt hoeven we niet te vertellen. Maarrrr naast alle goede dingen toch 3 opmerkingen: de korenwijn graag ALTIJD uit de vriezer wanneer leert de hotelmanager eindelijk klaverjassen wanneer kan ik met mijn laptop op het internet de garoeten en tot de pinksteren janny en ger
Annie en Eelke Bosma uit Grou schreef op 22 oktober 2007 om 20:01:
Wij zijn nu net weer thuis: vrijdagmiddag 19107 om 14.30 uur en willen het volgende direct aan u laten weten:Dinsdag 161007 gearriveerd. Zeer vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Wij voelden ons direct op ons gemak. Prettige sfeer in het hotel; voldoende comfortabele kamer. Prima gedineerd --> alle lof aan de kok(s) en de bediening. Het ontbijt zag er dito uit en dit was ook zo!We hebben fijn kunnen fietsen in jullie prachtige omgeving; vooral de knooppunten zijn de moeite waard. Al met al: vier dagen waar we, mede dankzij uw accommodatie en vriendelijke "behandeling" met genoegen op terugzien.Annie en Eelke Bosma uit Grou
Fam. Schmidt/van Doorn schreef op 22 oktober 2007 om 07:43:
Wij hebben het met elkaar prima naar ons zin gehad. Met name de gemoedelijke sfeer en het lekkere eten hebben ons verrast. Wij zullen jullie hotel zeker aanraden bij familie en vrienden etc. Bedankt voor het fijne weekend.
Marien en Jacoline Vreugdenhil schreef op 25 juli 2007 om 22:32:
Wij hebben net 5 dagen genoten van jullie fantastische hotel. Een hartelijke ontvangst, met direct een kopje koffie of thee en een map waaruit je allerlei leuke dagtochten kunt kiezen. Iedere avond waren we weer verrast over het heerlijke diner dat ons werd voorgezet. Wij hebben ervan genoten. (Doen nu ons best om de aangekomen pondjes weer kwijt te raken). Ook de kamers zien er prima verzorgd uit. Alle lof voor de fam. Tijs en hun personeel. Wij komen zeker nog eens bij jullie terug. Hartelijk dank voor de goede verzorging en tot ziens.
van der steen schreef op 18 juni 2007 om 13:15:
Wij zijn zojuist teruggekomen van een week-end in dit aangename hotel. Het eten was erg goed en ook erg veel. De bediening en de eigenaren waren erg attent en zeer vriendelijk. In de omgeving kun je genoeg fietsen en ook zijn er leuke wandelroutes. Kortom een aanrader! Groetjes Ad en Dinie van der Steen
A. v. Baren schreef op 12 juni 2007 om 11:17:
We hebben vorige week genoten van het mooie weer (wat jullie niet kunnen leveren, maar er wel was),van de mooie omgeving en de picobello verzorging en vriendelijke bediening in jullie gezellige hotel. Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor. Met groeten van Adri en Rika van Baren.
b.schroduer schreef op 27 december 2006 om 14:50:
Net als van de zomer zijn we nu voor een kerst arrangement gegaan en we hebben weer volop genoten van het diner en ontbijt en de geweldige bediening en de speciale sfeer. Mensen bedankt voor deze mooie dagen. Andre en Ria ga zo door. Bram en Lida.
Nel Palmer schreef op 25 september 2006 om 20:47:
Beste familie Tijs, Wij waren voor de eerste keer bij u te gast,maar hopelijk niet de laatste !!!! We hebben enorm van alles genoten,en heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt,en hopelijk tot ziens, ook namens mijn twee nichten en mijn zuster. Groeten, Nel Palmer.
B.Schroduer schreef op 18 september 2006 om 23:18:
Wat hebben wij een pracht langweekend gehad. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de grandioze dagen,het eten was voortreffelijk en de bediening uitstekend en niet te vergeten de gastheer en gastvrouw, super. We zien elkaar weer terug al duurt dat nog even met de kerst. Groetejes Bram en Lida.
Kees Zwartbol schreef op 23 augustus 2006 om 14:29:
5 heerlijke (fiets)dagen in Haarle en omgeving, genieten van gastvrijheid en het overheerlijke eten!!! Groeten Ad en Greet v.d. Enden, Gerda en Kees Zwartbol
Jean Westbroek schreef op 10 juli 2006 om 18:52:
Het was weer z???????r aangenaam om in uw hotel te verblijven. Thuisgekomen was het afkicken van de heerlijke week. Speciale dank aan de eigenaars die er voor gezorgd hebben dat wij nog twee dagen langer konden blijven. Jean en Rita Westbroek Van Driessche